O Podjetju

smo profesionalna in izkušena ekipa

Podjetje je bilo prvotno ustanovljeno kot Zupan servis leta 1995. Kasneje smo našo dejavnost razširili še na ostale znamke harmonik. Pod mentorstvom svetovno priznanega izdelovalca harmonik smo si pridobili dodatno znanje in izkušnje. Po skoraj 20 letih uspešnega dela z domačimi in tujimi glasbeniki smo se novembra 2013 preselili v nove prostore, opremljene z najnovejšo opremo in pripravami za uspešno delo. Spremenili smo tudi ime podjetja v HARMONIKA SERVIS d.o.o.

Servisno ekipo ves čas sestavljata Peter Galjot – vodja servisa in hkrati tudi serviser harmonik in Marjan Koderman – profesionalni uglaševalec z dolgoletnimi izkušnjami.

Delo poteka z modernimi pripravami in aparati, usposobljenim kadrom in obilico izkušenj s servisiranjem vseh vrst harmonik – od diatoničnih do klavirskih oziroma koncertnih.

Smo eksluzivni servis za Bugari Slo in Pigini Austrija, s katerimi sodelujemo že od 2008. Z nami sodeluje z velikim zaupanjem ogromno harmonikarjev, glasbenih šol in akademij tako doma kot v tujini. Potrudili se bomo, da z brezhibno storitvijo in profesionalnim odnosom do vas in vaše harmonike pridobimo tudi vaše zaupanje.

zagotavljamo vam strokovno storitev za vašo harmoniko po korektni ceni